سه شنبه 17 شهريور 1405 - Tue 08 Sep 2026
  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 73913
    تاریخ انتشار: 26/مهر/1396 - 09:43
    دادستان کل کشور:

    دادن اطلاعات به کارت ها با توجه به ضریب امنیتی زمان بر بود/ صدور 40 هزار کارت ضابط عام قضایی

    دادستان کل کشور گفت: امروز 40 هزار کارت ضابط عام صادر و به دادستان ها و نیروی انتظامی در سراسر کشور ارسال شده و توزیع می شود.

    دادن اطلاعات به کارت ها با توجه به ضریب امنیتی زمان بر بود/ صدور 40 هزار کارت ضابط عام قضایی

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در مراسم اهدای کارت ضابطین عام قضایی با اشاره به ضرورت اجرایی کردن ماده 29 قانون آئین دادرسی کیفری بودیم،گفت: دادستانی کل در این راستا موضوع اهدای کارت ضابطین عام را با جدیت پیگیری کرد.

    وی افزود: پیش از این وعده کرده بودیم که اواخر مهر در سراسر کشور این کارت ها توزیع می شود.

    دادستان کل کشور تصریح کرد: ضابطین دادگستری عبارتند از عام شامل؛ درجه داران، افسران نیروی انتظامی و ضابطان خاص که به موجب قوانین خاص ضابط محسوب می شوند که روسا، ماموران زندان، ماموران اطلاعات و ماموران سپاه و بسیج و تمام نیروی های مسلح که تمام یا برخی ماموریت های ضابطین به آنها محول می شود.

    منتظری گفت: یکی از مهم ترین بازوهای همکار دستگاه قضایی نیروی انتظامی و در برخی موارد اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات و بسیج و سایر کسانی است که در قانون تعریف شدند که ما به دنبال افزایش این همکاری ها هستیم.

    وی تصریح کرد: دادن اطلاعات به کارت ها با توجه به ضریب امنیتی زمان بر بود که اکنون این کار با امنیت بالا انجام شده است.

    دادستان کل کشور به اداره نظارت بر ضابطین در دادستانی اشاره کرد و گفت: این اداره با تصویب رئیس قوه قضائیه تشکیل شده و مسئولیت نظارت و هماهنگی در رابطه با ضابطین را برعهده دارد.

    منتظری از صدور 40 هزار کارت ضابط عام قضایی خبر داد و گفت: امروز 40 هزار کارت ضابط عام صادر و به دادستان ها و نیروی انتظامی در سراسر کشور ارسال شده و توزیع می شود. امروز هم به صورت نمادین کارتی به سردار اشتری داده می شود.

    وی افزود: اگر قاضی دستوری صادر کند و ضابط از اجرای ان خودداری کند، مسولیت شرعی و قانونی به دنبال این فرد است و باید پاسخگو باشد.

    دادستان کل کشور در ادامه به اهمیت کار قضا اشاره کرد و گفت: کسانی که با دستگاه قضا همکاری می کنند هم باید به اهمیت این کار توجه کنند. اگر لازم باشد در پرونده ها و مسائل اجتماعی از ضابطین حمایت های لازم را خواهیم داشت.

    وی خطاب به سردار اشتری گفت: از نیروی انتظامی میخواهیم در چارچوب قانون،حمایت ها و تشویق های لازم را از ضابطین داشته باشند.

    منتظری گفت: هم فرماندهی نیروی انتظامی و هم دادستانی باید برنامه ریزی مرتب و سالیانه برای همایش های مشترک داشته باشیم تا دانش قضایی ضابطین افزایش یابد.

    وی همچنین از صدور کارت ضابط خاص تا یک ماه و نیم دیگر خبر داد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما